Radno vreme
Pon
12:00 - 20:00
Uto
12:00 - 20:00
Sre
12:00 - 20:00
Cet
12:00 - 20:00
Pet
12:00 - 20:00
Sub
Po pozivu
Ned
Po pozivu
011 31 32 508
062 849 07 87

Postupak zakazivanja

Ukoliko želite da nas posetite i Vaše probleme rešite u našoj ordinaciji, MojStomatolog Vam omogućava da kroz nekoliko jednostavnih koraka dođete do prave informacije o našem predlogu terapije kao i o ceni iste.


1

Prvi korak – poseta stomatologu u svojoj zemlji

Preporučujemo da posetite Vašeg stomatologa u zemlji iz koje dolazite radi pregleda, tako da unapred budete upoznati sa problemima i mogućnostima izlečenja. Pri toj poseti neophodno je uraditi rendgen snimak svih zuba (ortopantomografski snimak gornje i donje vilice). Preporučuje se da nam putem e-maila pošaljete rendgenski snimak i/ili fotografije vaših zuba uradjenog na digitalnom fotoaparatu.


2

Drugi korak – kontaktirajte nas

Kada našem timu predstavite problem i dijagnozu koju je postavio Vaš stomatolog, stručni tim ordinacije MojStomatolog će, na osnovu snimaka i fotografija, biti u mogućnosti da iznese svoje mišljenje, kao i plan i cenu tretmana.

Iako se tačnost tako postavljenog plana velika, ordinacija MojStomatolog zadržava pravo da donese minimalne izmene u predloženom planu, koje će se primeniti samo uz vašu saglasnost.

3

Treći korak – način plaćanja

Ordinacija MojStomatolog prihvata kako gotovinsko tako i plaćanje platnim karticama (Visa,MasterCard). U slučaju većeg iznosa finalonog računa, na početku tretman neophodno je ostaviti 50% depozita nakon prve posete stomatologu.

4

Četvrti korak – izdavanje računa/fakture

Pacijenti ordinacije MojStomatolog na kraju svakog tretmana dobijaju odgovarajući račun. Za pacijente iz inostranstva izdajemo posebne fakture koje, ukoliko pacijenti poseduju odgovarajući zdravstveni plan u zemlji boravka, omogućuju povraćaj novca u iznosu cene tretmana.

Tehnička pomoć

Mi smo tu da Vam boravak učinimo što prijatnijim. OVDE Vam je dostupna lista svih hotela u centru Beograda koji su relativno blizu stomatološke ordinacije koju nameravate da posetite. Pored naziva hotela nalazi se slika i korisne informacije o hotelu. Prilikom vašeg dolaska u Beograd, član našeg tima dočekuje Vas na aerodromu, železničkoj ili autobuskoj stanici i pruža udobnu vožnju do Vašeg hotela. Takođe, naša dužnost je da Vam obezbedimo vožnju do stomatološke ordinacije prilikom svake posete, kao i prilikom konačnog odlaska na aerodrom, železničku ili autobusku stanicu.

Pored ovoga, pružamo Vam pomoć prilikom odabira prevoznog sredstva. OVDE možete pronaći listu svih evropskih gradova direktno povezanih sa Beogradom, avionom, autobusom ili železnicom.


usluge
kontakt
recnikizraza3 
grafanimacije