Radno vreme
Pon
12:00 - 20:00
Uto
12:00 - 20:00
Sre
12:00 - 20:00
Cet
12:00 - 20:00
Pet
12:00 - 20:00
Sub
Po pozivu
Ned
Po pozivu
011 31 32 508
062 849 07 87

Kako do Beograda?

Beograd je, kao svetska metropola, povezan sa svim većim gradovima u Evropi i svetu. Ovo ga čini idealnim za Vaše posete našoj ordinaciji.

Ovde možete naći korisne linkove ka avio, železničkim i autobuskim prevoznicima i kompanijama koje će Vam olakšati pretragu Vama najpodesnijeg načina putovanja.

Ukoliko želite, pretragu možemo uraditi mi, a Vi samo treba da nam poašljete mesto odakle dolazite kao i vreme Vaše posete.

Avio transport

Beograd je, preko brojnih aviokompanija, povezan sa svim većim gradovima u Evropi. Iz ponude se izdvajaju letovi lowcost kompanija WizzAir i EasyJet, kao i nacionalna kompanija AirSerbia, koja nudi letove po pristupačnim cenama. Dole možete naći linkove ka njihovim web stranama.


wizz


pew233

Pored ovih kompanija, ze pretragu letova možete koristiti i dole navedene pretraživače letova, koji će Vam olakšati izbor željenog leta i ponuditi Vam najjeftinije karte za tražene destinacije:


Kako naći jeftinu avionsku kartu??


Železnički transport

Beograd se nalazi na čvorištu puteva između istoka i zapada. Ovo ga čini jednim od najpovezanijih gradova železničkim saobraćajem u Evropi. Železnice Srbije omogućavaju prevoz putnika iz: Budimpešte, Beča, Bratislave, Praga, Ljubljane, Zagreba, Minhena, Bukurešta, Venecije kao i drugih gradova. Pored ovoga, na prugama Železnice Srbija važe popusti: Balkan Flexipass i InterRail.zelsrb


Autobuski transport

Autoprevoznik Lasta je lider u drumskom prevozu putnika u Srbiji i Jugoistočnoj Evropi i jedan od vodećih brendova u našoj zemlji. Sa dugom tradicijom, iskusnim osobljem i flotom koja danas broji 900 autobusa, Lasta predstavlja garanciju udobnog i sigurnog putovanja

U međunarodnom saobraćaju Lasta održava više od 70 linija i pokriva teritorije Italije, Švajcarske, Belgije, Francuske, Nemačke, Austrije, Holandije, Češke, Slovačke, Danske, Švedske, Slovenije, Hrvatske, Federacije BiH, Crne Gore i Makedonije.


lasta


usluge
kontakt
recnikizraza3 
grafanimacije